Hammasprotetiikka & implantit

Kiinteä protetiikka

Meiltä saat kaikki kiinteän protetiikan tuotteet, kuten kruunut, sillat, inlay/onlay, laminaatit ja implanttityöt kaikille merkeille huippulaatuisena ja järkihintaisena. Tuotteissamme käytämme tutkittuja, kestäviä ja turvallisia materiaaleja, kuten litiumdisilikaatti (e.max ja Upcera), zirkonia, metallokeramia ja metalli (myös kulta).

Valikoimastamme löydät myös BEGO–implantit sekä implanttiohjurit varmempaan, vaivattomaan ja asiakasystävälliseen implantointiin. Teemme protetiikkaa kaikkien implanttimerkkien päälle ja käytämme sekä yksilöllisiä että alkuperäisiä jatkeita.

Laatu, helppokäyttöisyys ja reilu hinnoittelu kuvaavat parhaiten tarjoamiamme BEGO-implantteja. BEGO on 130 vuotta vanha saksalainen perheyritys, joka on valmistanut implantteja jo yli 30 vuotta.

Tilaa tunnukset ja testaa tuotteitamme

Irtoprotetiikka

Laaja valikoimamme kattaa akryyliproteesit sekä metallirunkoiset rankaproteesit. Rankaproteesiemme rungot valmistetaan nykyaikaisella lasersintrausmenetelmällä, joka takaa erittäin hyvän istuvuuden.

Kauttamme saat myös edulliset joustavat proteesit. Esteettinen ja käytössä miellyttävän tuntuinen joustava osaproteesi valmistetaan turvallisesta, myrkyttömästä nylonista eikä se sisällä monomeereja tai metallia. Nylonallergian ollessa verrattain harvinainen, sopii joustava proteesi erittäin hyvin myös allergikoille.

Tilaa tunnukset ja testaa tuotteitamme

Purentakiskot

Purentakiskot valmistetaan tulostamalla alan parhaasta materiaalista. Tulostetuissa kiskoissa istuvuus on aina täydellinen ja purenta täsmälleen hammaslääkärin määrittelemän indeksin mukainen. Tulostettu purentakisko on myös erittäin hintakilpailukykyinen.

Tilaa tunnukset ja testaa tuotteitamme

Ota yhteyttä myyntiimme ja kysy lisää!

Siirry yhteystietoihin